"Mi Őt hirdetjük, miközben minden embert teljes bölcsességgel intünk és tanítunk azért, hogy Krisztus által minden embert teljességre juttassunk." Kol.1.28

"He is the one we proclaim, admonishing and teaching everyone with all wisdom, so that we may present everyone fully mature in Christ." Col.1,28

2013. december 11., szerda

Napi morzsa -Képmutatás

     Javaslom legyél hideg vagy forró, de semmiképpen ne langyos. Isten utálja ezt az állapotot, és valljuk be, egy lelkes hívő motiváló, és egy nem keresztény, "jólmegmondó" személy is lehet érdekes és követendő. Miért elégednél meg azzal, hogy csak a saját lelkiismereted miatt jársz templomba, de egyébként nulla keresztény vagy a mindennapokban? Vállald fel ami vagy főleg, ha kérdezik. Ne legyél kamu!
Vagy, miért látszol, játszol erősnek és etalonnak gyülekezetben, ha máshol tele vagy problémával és nagyon küzdeni sem akarsz ellene?
Bolond az aki úgy áltatja magát, hogy észre sem veszi képmutatását. Most akkor Istenért vagy keresztény, vagy vezetőidnek? Kitől vársz jó pontot, Istentől vagy embertől? Ne felejtsd el, hogy Istent nem csaphatod be sosem! A simlis embereket is utálja mindenki, hát Isten sem kedveli az olyat, aki áltatja magát és jóképet fest magáról másnak, mikor rendezetlen a háttere!

Gal 1,10 A kérdés az, hogy embereknek akarok-e tetszeni vagy Istennek? Vagy talán azt hiszitek, hogy az embereknek igyekszem kedveskedni? Ha még mindig emberek tetszését keresném, nem lennék Krisztus szolgája.


Az én NOKIA telefonomról küldtem

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése