"Mi Őt hirdetjük, miközben minden embert teljes bölcsességgel intünk és tanítunk azért, hogy Krisztus által minden embert teljességre juttassunk." Kol.1.28

"He is the one we proclaim, admonishing and teaching everyone with all wisdom, so that we may present everyone fully mature in Christ." Col.1,28

2013. december 30., hétfő

Ne adjatok helyet a Sátánnak!

"Ne adjatok helyet magatokban a Sátánnak, ne adjatok neki semmi lehetőséget!"
Efézus 4,27 

        Ne engedj a gonosznak mikor utálatosságot csempészne a szívedbe, ne engedj a gonosznak mikor pletykálkodásra hívná a nyelvedet, ne engedj a gonosznak mikor azon töprengsz milyen igazságtalanság történik veled. Ne engedj a gonosznak mikor azt érzed, de megmondom a magamét... NE engedd, hogy olyan gondolatok telepedjenek meg a fejedben amellyek később mások kárára szítanak te magad meg a Békétlenség hatalma alá esel! Ne beszéljetek ocsmányul; csak olyan szót szólj, amely a másik számára építő, példaértékű lehet. Hát nem arra hívott az Isten minket, hogy békességben éljünk egymással? 
A világot fogjuk megítélni, akkor miért ítélkezel magadban vagy a másik háta mögött a másik felett? Törekedjünk a békességre, törekedjünk a megbocsátásra!

"Még ha haragudtok is, de ne vétkezzetek!"Mielőtt a nap véget ér, szabaduljatok meg a haragtól!" Effézus 4,26

"Legyetek mindig alázatosak, szelídek és türelmesek és isteni szeretettel viseljétek el egymást! A Szent Szellem a békesség kötelével vesz körül, és így köt össze benneteket. Minden igyekezettel arra törekedjetek, hogy ezt az egységet őrizzétek meg!" 
Effézus 4,2-3


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése