"Mi Őt hirdetjük, miközben minden embert teljes bölcsességgel intünk és tanítunk azért, hogy Krisztus által minden embert teljességre juttassunk." Kol.1.28

"He is the one we proclaim, admonishing and teaching everyone with all wisdom, so that we may present everyone fully mature in Christ." Col.1,28

2013. augusztus 16., péntek

Miért hagyja Isten?:S


       "Miért hagyja Isten, hogy ennyi rossz történjen velem, miért hagyja Isten, hogy ennyi borzalom történjen a világban??"


-hagyja el olyan sokszor  szánkat a kijelentés mikor életünkben folyton csak balul sülnek el a dolgok, folyton csak borzalmakról hallunk, olvasunk a hírekben. Sokan utálják Istent szimplán, mert kérnek valamit, de nem történik meg. Esetleg úgy vélik nincs is, személye a vallásnak egy világméretű kitalációja. Hogyan vethető ez össze azzal, hogy a Biblia azt mondja, Isten nagyon szeret bennünket!? A Biblia írja, hogy Isten mélységesen utálja a bűnt, és egy csöppnyit sem enged belőle. Akkor mégis miért történik annyi és annyi dolog a világban, vagy miért érezzük folyton a rosszat életünkben?


Ézsaiás próféta ezt írja:


"Nem az Isten keze rövid ahhoz, hogy megsegítsen, nem az ő füle süket ahhoz, hogy meghallgasson, hanem a Ti bűneitek választottak el titeket Istenetektől, a Ti vétkeitek miatt rejtette el arcát előletek, és nem hallgatott meg."


Miért várjuk el, hogy Isten segítsen nekünk, mikor azt alapvetően az Ő benne bízóknak, hittel élő hívőknek adja? Miért várjuk el Istentől, hogy rendbe tegye életünket, mikor a Sátán birodalmához tartozunk (megtérés nélkül!) akinek joga van felettünk!? Bizony, Isten nélkül nehéz és gyötrelmes életünk lehet egész könnyedén, ugyanis a Gonosz utálja az embert, és mindent megtesz, hogy elpusztítson, belénk rúgjon és egy örök életre kínozzon! Ez igaz lehet a hívőkre is, Isten azonban elkészítette a szabadulást nekik, amit hittel kaphatunk meg.


Ne maradj a Sátán Birodalmában, válts! Tartozz Isten csodálatos Királyságához, tapasztald meg Istent, az isteni gondviselést, a folyamatos szeretetét, békességét, örömét! Mind ehhez fogadd be Jézust a szívedbe, kérj bocsánatot az elkövetett bűneidért és kérd, hogy változtassa meg életedet! Jézus vérének törvénye ekkor rád is érvényes lesz. Isten a szíveket vizsgálja! Ha őszintén megteszed, ő közelíteni fog feléd. Olvasd a Bibilát és hamar látni fogod életednek azokat az új pozitív eseményeit, amiket előtte nem! Isten Lelkülete betölt téged és Ő megajándékoz a lelki egyensúllyal.


Galata beliekhez. 5,22-23

"A Lélek gyümölcse pedig: szeretet, öröm, békesség, türelem, szívesség, jóság, hűség, szelídség, önmegtartóztatás."
Jakab 5,15

"És a hitből fakadó imádság megszabadítja a szenvedőt, az Isten felsegíti őt, sőt ha bűnt követett is el, bocsánatot nyer."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése