"Mi Őt hirdetjük, miközben minden embert teljes bölcsességgel intünk és tanítunk azért, hogy Krisztus által minden embert teljességre juttassunk." Kol.1.28

"He is the one we proclaim, admonishing and teaching everyone with all wisdom, so that we may present everyone fully mature in Christ." Col.1,28

2013. augusztus 7., szerda

Sokkal fontosabbak vagyunk mint a sok sok veréb...

             Számunkra eddig elképesztő csodákkal, nem véletlen eseményekkel bizonyítja Isten az Ő gondviselését, az ő Igéjének valódiságát és annak érvényességét életünkben!

Emlékszem, sok évvel ezelőtt, mikor még albérletben laktunk, mindketten átlagosan kerestünk. Aztán a nagy elbocsátások közepette Klári is elvesztette a munkáját ami borzasztó kilátásokat eredményezhetett volna. Gondoljatok bele.. Autó hitel, kisebb kölcsönök, Albi.. Hogyan is fizethetnénk ki mindezt, ha kiesik egy fizetés?? Titkon, Isten előtt folyton könyörögtem, hogy történjen valami. Amikor az ember kilátástalan élethelyezetekbe kerül, ha máskor nem is ilyenkor biztosan valamilyen istenhez foházkodik, én az Egy Istenhez szóltam és meghallotta imámat. Éppen, hogy Klári elvesztette bevételét és súlyos lyuk keletkezett a büdzsén, cégem felkínált a semmiből egy izgalmasabb pozicíót amivel jócskán többet kerestem mint előtte. Isten gondoskodott arról, hogy ne vesszünk el, hanem megmutatta azt, hogy neki gondja van ránk, nem hagy el.
1 Péter 5,7 "Minden gondotokkal forduljatok hozzá, mert neki gondja van rátok."

         Nem azt mondom, hogy teljességgel megoldódott a problémánk, de azt igen, hogy megoldhatóvá vált ez az időszak átvészelése. 3-4 hónap múlva mikor Klári ismét keresőképes lett és havi szinten kapta jussát, Isten elvette tőlem a pozicíót amit rám bízott és az azzal járó minden summát. Bár fájt és talán igazságtalannak tartottam akkor, útólag mindketten látjuk és hálákat adunk Istennek, hogy így történt. 
            Nem hagyott el, gondoskodott rólunk. Tudta, ez is erős bizonyság lesz Klárinak és nekem később, ami a megtapasztalás, megújulás és megtérés gazdagságát növeli majd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése