"Mi Őt hirdetjük, miközben minden embert teljes bölcsességgel intünk és tanítunk azért, hogy Krisztus által minden embert teljességre juttassunk." Kol.1.28

"He is the one we proclaim, admonishing and teaching everyone with all wisdom, so that we may present everyone fully mature in Christ." Col.1,28

2013. november 12., kedd

Gyermekdal

"Péter, János, Jakab halászok..."- szól a keresztyén baba dal.
         Minden este éneklem kisfiamnak többek között elalvás előtt, és megérintett ez a nagyon egyszerű dalocska. Arról szól, hogy egész éjjel hiába halásztak a profi halászok, viszont semmit sem fogtak. Aztán odajön hozzájuk Jézus az ács, akinek aztán semmi köze hozzá mégis, mikor azt mondja, hogy csináljátok másképpen, hallgatnak rá a tanítványok.
Érdekes. Profi halászok hallgatnak a hozzáértetlen ács utasítására. Igen, mert hatalommal mondta és az emberen rögtön lásztik, ha Istennel jár!
Engedelmeskedtek Jézusnak, habár akár meg sem kellett volna tenniük és Isten annyi hallal ajándékozta meg őket, hogy majdnem elsüllyedtek! Ezek után követték Jézust örökre.
 
Te is halld meg Isten szavát, gondolj arra, hogy Ő mindenben jobb nálad! Merj úgy cselekedni, ahogyan mondja, hogy csodát láthass, hogy bebizonyíthassa mennyire szeret Téged!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése