"Mi Őt hirdetjük, miközben minden embert teljes bölcsességgel intünk és tanítunk azért, hogy Krisztus által minden embert teljességre juttassunk." Kol.1.28

"He is the one we proclaim, admonishing and teaching everyone with all wisdom, so that we may present everyone fully mature in Christ." Col.1,28

2014. november 17., hétfő

Amikor Isten hív téged a harcra, Ő ott van veled! Áldás

Megáldalak kedves olvasó azzal, hogy beleásd magad Isten Igéjébe, és meglásd a számodra szóló sajátos ígéreteket; azokra ráállj, és ízleld meg annak az örömét, biztonságát és izgalmát, ami akkor jön, amikor Atyád megválaszolja a sajátos ígéreteire támaszkodó imádságaidat.

Megáldalak téged azzal a ráébredéssel, hogy amikor Isten hív téged a harcra, Ő ott van veled és érted, a győzelem az ő kezében van, és nem a te forrásaidban vagy szakértelmedben.
Megáldalak téged Isten gyönyörködésének megtapasztalásával, akiben benne vagy, és azzal, ahogy ma és holnap lát téged. Megáldalak téged Jahwe-Shalom, (A Jahwe név Adonájnak vagy Adosémnek ejtendő a héber szemlélet szerint) a minden körülmények között békességet adó Szövetséges nevében.

Legyen szép napod!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése